Tarjouksessa Asunto Floridasta!  

  

Photography by Rodney Paavola www.rpaavola.com

Photography by Rodney Paavola www.rpaavola.com

FLORIDAN SÄÄ!  

Sanna Eronimous tässä HEI!

Toimin ERA HOME RUN REAL ESTATEN Kiinteistövälittäjänä ja olen käytettävissä kaikissa kiinteistönvälitykseen liittyvissä asioissa Floridan osavaltiossa. 

Tavoitat minut parhaiten e-mailitse : sannaeronimous@hotmail.com , puhelimitse +1 561 3172207 tai paikallispuhelun hinnalla  03-74119122 Suomesta soittaessa.

Kiitän kiinnostuksesta Floridan asuntomarkkinoihin!

 Kielimuuri ei ole este asuntoa ostettaessa tai myydessä sillä hoidan kiinteistökaupat alusta loppuun suomenkielellä. Kaupan voi hoitaa myös Suomesta käsin tarvittaessa.

Voin myydä kaikkien Floridan kiinteistövälitystoimistojen myynnissä olevia asuntoja ja pyrin löytämään parhaimman hinta laatu suhteen asiakkaan kriteerien perusteella.

Olen erikoistunut auttamaan ulkolaisia asiakkaita asunnon hankinnassa tai myynnissä Floridan Osavaltiossa. Ulkomailta asuntoa ostaessanne tai myydessä teidän kannatta asioida  ammattilaisen kanssa varmistaaksenne sujuvan ja oikein suoritetun kaupan.

Kaupanteko poikkeaa paljon Suomen kiinteistökaupasta ja pyrkimykseni on neuvoa ja ohjata kaikissa kauppaan liittyvissä asioissa niin että osto tapahtuu mahdollisimman helposti. 

Toimitan myös hintavertailuraportin viimeisimmistä myynneistä ko. asunto alueelta. Raportti auttaa määrittämään tämänhetkisen markkina-arvon joko ostaessa tai myydessä.

 

 

    KATSO MTV3 UUTISREPORTTI FLORIDAN KIINTEISTÖMARKKINOISTA  

 

 

Kaikki palveluni ostajille ovat ilmaisia!!!

 (USA:ssa myyntipalkkion maksaa myyjä)

 LUOTETTAVAA JA NOPEAA PALVELUA ALAN AMMATTILAISELTA !

 www.rpaavola.com

      

 

 

 

Photography by Rodney Paavola www.rpaavola.com

Photography by Rodney Paavola www.rpaavola.com

Photography by Rodney Paavola www.rpaavola.com

 

 

 

 

Got a Question?

Do you have a question? We can help. Simply fill out the form below and we'll contact you with the answer, with no obligation to you. We guarantee your privacy.

Your Information
Your Question
By checking the box, you agree that Sanna Eronimous may call/text you about your inquiry, which may involve use of automated means and prerecorded/artificial voices.. Message/data rates may apply.